Novosti

  • U nedjelju 3. rujna između 16 i 18 sati u konvikt će se useliti novi učenici i učenice I. razreda. Stariji konviktorci i konviktorke uselit će se najkasnije do 19 sati, kada počinje zabava i druženje na koje su pozvani svi učenici i učenice svih razreda. Svi ste dobrodošli. Nastava počinje u ponedjeljak, 4. rujna u 8.00.

  • Franjevačka klasična gimnazija je otvorena za sve učenike bez obzira na spol i vjeroispovijest. Stoga pozivamo da nam se jave učenici 8. odnosno 9. razreda koji žele stupiti u Franjevačko sjemenište, kao i svi ostali koji se žele školovati u našoj Gimnaziji. Učenicima i učenicama iz udaljenih mjesta osiguravamo vrlo udoban smještaj u đačkom Konviktu.

  • Ljetna škola namijenjena je učenicima i učenicama koji su završili 7., 8. ili 9. r. OŠ. Participacija iznosi 100,00 KM po učeniku. U iznos su uračunati smještaj, hrana (3 obroka) posjeti muzejima, samostanima i kupanje na bazenu. Ukoliko učenici sviraju neke instrumente, mogu ih ponijeti sa sobom. Prijave poslati najkasnije do 30. 6. 2017.